Gratis Aanmelden

Afspreken met grijze oma (58)

Rosan (58)

Gewoon nieuwsgierig naar wat ik hier aantreft. Wat ik zoek? Een spannende date..............En meer....

Maak contact met haar
  1. Naam: Rosan
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Wit
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met grijze oma Rosan van 58 uit Almere, Flevoland
XIssaBelle (63)
★★★★☆
Mijn donkere uiterlijk schrikt veel mannen af, helaas kan ik het niet veranderen. Van binnen ben ik net als iedere andere Nederlander. Ik ben geadopteerd, mijn hele leven heb ik in Nederland gewoond, ik ben van binnen een echte Nederlandse. Ik hoop hier een man te vinden die verder kijkt dan mijn donkere uiterlijk en niet gelijk zijn oordeel klaar heeft daarover. Ik houd er niet van om in een hokje gezet te worden.
Vrijen met geile oma
Omaatjelief (74)
★★★★☆
Lieve, oudere man gezocht om er nog wat moois van te maken. Ik voel me alleen nu ik ouder word en dat vind ik niet leuk. Ik wil leuke dingen samen doen met een lieve man, die mij nog als een prinses kan zien.
Vrijen met bejaarde oma
Gr50 (56)
★★★★☆
Ik hou er van om leuk uit te zien, want ik besteed veel aan mijn uiterlijk. En zoek ik een leuke man die ook ook goed uitziet en waarmee ik mezelf kan zijn.
Dating met grijze oma
Boergonda (62)
★★★★☆
Het berichtje wat je me gaat sturen omdat je nader kennis met me wil maken zie ik maar wat graag tegemoet. Ik hoop dat jij die bourgondische man bent die van het leven geniet.
Naaien met lekkere oma
Dineke82 (41)
★★★★☆
Ben op zoek naar meer mannelijk gezelschap, nieuwe mensen leren kennen. Vrouwen, dat roddelen onderling, ik kan daar niks mee.
Sex met grijze mama
GiveItToMe (29)
★★★★★
Ik laat al veel zien op mijn foto's, maar ik kan je zeggen dat dat lang niet alles is wat ik in huis heb. Wil je erachter komen wat ik in huis heb? Kom maar hier schat, dan zal er een wereld voor je open gaan.
Sexdate met geile milf
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten