Gratis Aanmelden

Vrijen met grijze dame (51)

Ninienka (51)

Het meest wat ik mis is het gezelschap van een partner. Iemand die een luisterend oor heeft en me opwacht als ik thuis kom van mijn werk. Ik wil het gezellig met je hebben en kijken of we met elkaar een toekomst kunnen opbouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ninienka
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Zwart
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Vrijen met grijze dame Ninienka van 51 uit Emmen, Drenthe
Victoria (36)
★★★★★
Ik heb eigenlijk alleen nog maar ervaring met vrouwen en zo goed als geen ervaring met mannen. Tijd dat hier verandering in komt denk ik zo.
Neuken met oudere mama
Dineke82 (41)
★★★★☆
Ben op zoek naar meer mannelijk gezelschap, nieuwe mensen leren kennen. Vrouwen, dat roddelen onderling, ik kan daar niks mee.
Sex met grijze mama
Vieve (69)
★★★★☆
Je hoeft niet bang te zijn dat ik meer wil dan vriendschap en een seksuele relatie, dus je kunt je vrijheid behouden. Mocht het heel erg klikken tussen ons, kunnen we er altijd over praten natuurlijk. Maar het is niet waar ik voor ga. Waar ik wel voor ga? Vriendschap met seks. Zou dat mogelijk zijn?
Neuken met mature oma
Isabo (66)
★★★★☆
Toen ik nog getrouwd was, kreeg ik op het gebied van sex nooit klachten. Hij zei juist dat ik hem dan zo gelukkig maakte, omdat ik zulke goede vaardigheden heb. Het huwelijk bestaat niet meer, maar mijn goede vaardigheden nog wel. Wil je er eens gebruik van maken? Kom maar langs dan! Ik wil ze ook wel weer eens gebruiken.
Afspreken met grijze oma
Silkie (59)
★★★★☆
Mijn tweede jeugd is begonnen! Ik hoop dat hij eeuwig duurt en dat ik hem samen met een schat van een man door mag brengen. Ik ben een rustige vrouw, maar vind het ook leuk om zo nu en dan nog eens uit de band te springen. Kom je met me mee doen dan?
Neuken met sexy oma
L_enda (69)
★★★★☆
Het leven is gewoon zo mooi en het is zonde om daar niet van te genieten. Het zou dan ook prachtig zijn als ik hier mijn soulmate zou kunnen vinden want dan kunnen we er samen van genieten.
Sexdate met lekkere oma
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten