Gratis Aanmelden

Naaien met oude oma (65)

Yenty (65)

Heel eerlijk zal ik zijn, ik ben een eigengereid type met een sterke eigen mening. De andere ik van mij is lief, aardig en vooral een pleaser. Hier vast een klein tipje van mijn leven, de rest mag je zelf ontdekken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Yenty
  2. Leeftijd: 65 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogeveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Naaien met oude oma Yenty van 65 uit Hoogeveen, Drenthe
Cyanka (69)
★★★★☆
Met mijn werk waar ik nog van hou vermaak ik mij prima. Doe het nog een paar uurtjes per week omdat thuis zitten niets voor mij is. Voor wie mag ik ook wat tijd maken?
Dating met mature oma
Sjaxelle (44)
★★★★☆
Als de man van huis is dan danst de vrouw op tafel haha. Nee zo erg is het niet gesteld hier! Maar ik wil wel een dansje doen hoor, samen met jou misschien?
Dating met mature vrouw
Quenci (62)
★★★★☆
De lach op mijn gezicht is een goed teken, dit betekent dat ik lekker in mijn vel zit.
Sex met oudere oma
Definitiefscheiden (55)
★★★★☆
Door alle vernederingen ben ik aan de drank gegaan. Nu ik daar weer vanaf ben wil ik ook graag definitief van mijn vent af.
Afspreken met sexy oma
ElfjeDaan (54)
★★★★☆
Getrouwd, goede baan en twee leuke kinderen. Ja ik heb het goed voor elkaar maar eens een deugniet altijd een kleine deugniet. Ik zou nog graag één keer een onvergetelijke nacht willen hebben met een net zo'n deugniet. Help jij mij?
Daten met oudere oma
MyKarlia (57)
★★★★★
Wat ik zoek is een leuke man, iemand van rond mijn leeftijd die ook single is en die net als ik toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Wie weet worden we met elkaar heel gelukkig!
Sex met oudere oma
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten