Gratis Aanmelden

Contact met hete oma (55)

Lookingforslave (55)

Mijn vorige slaaf komt niet meer bij me, we klikten toch niet zoals het zou moeten. Daarom zoek ik wederom een onderdanige man, die mijn slaaf wil worden. We bespreken uiteraard hoe we het allebei willen en dan kan het niet mislukken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lookingforslave
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Hilversum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Wit
  12. Opleiding: Anders
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Contact met hete oma Lookingforslave van 55 uit Hilversum, Noord-Holland
Susli (67)
★★★★★
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Sjaxelle (44)
★★★★★
Als de man van huis is dan danst de vrouw op tafel haha. Nee zo erg is het niet gesteld hier! Maar ik wil wel een dansje doen hoor, samen met jou misschien?
Dating met mature vrouw
pandorra (66)
★★★★★
Gezellige alleenstaande vrouw die op zoek is naar leuke contacten waar eventueel iets moois uit kan komen! Ik sta daar zeker voor open!
Naaien met lekkere oma
Greyshades (59)
★★★★★
Op redelijk vroege leeftijd kreeg ik al grijs haar maar toch vond ik het mij niet slecht staan. Ik ga mijzelf dan ook zeker niet verbergen en ben wie ik ben. Ik ben een vrouw die veel te bieden heeft en heb een goed gevoel voor humor.
Contact met grijze oma
Rosan (58)
★★★★★
Gewoon nieuwsgierig naar wat ik hier aantreft. Wat ik zoek? Een spannende date..............En meer....
Afspreken met grijze oma
Louaa (63)
★★★★☆
Oke ik ben niet meer van de dappere dingen, die heb ik wel gedaan in mijn leven. Ik maak nu graag een stedentrip en geniet daar echt van. Maar te beginnen met een wandeling is ook prima.
Sex met rijpe oma
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Freeke
★★★★★★★★★★
Als jij een spannend avontuurtje met mij wilt beleven zul je me eerst moeten helpen met hen schilderen van mijn overkapping... Alleen de buitenkant :)
Schilderklus (Klus van 4 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten