Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere dame (53)

2leventjes (53)

Momenteel zit ik in een open relatie wat me heel goed bevalt. Nu kan ik zonder stiekem gedoe eens daten met een lekkere man en me niet schuldig te voelen.

Maak contact met haar
  1. Naam: 2leventjes
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats: s-Hertogenbosch
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Ja
  16. Relatie: Open Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Naaien met lekkere dame 2leventjes van 53 uit s-Hertogenbosch, Noord-Brabant
DjoekeTjoeke (62)
★★★★☆
Wie wil er nu in zijn eentje oud worden? Ik in ieder geval niet, vandaag dat ik mijn stoute schoenen heb aangetrokken, om hier een leuk maatje te vinden.
Afspreken met lekkere oma
Celica (59)
★★★★★
Er is in mijn leven wel plek voor een man. Een vaste plek dus. Ik durfde dat nooit aan, maar sinds mijn vader is overleden, ben ik na gaan denken. Mijn moeder is dan wel haar man kwijt, maar ze heeft wel echte liefde gekend. iemand die altijd naast haar stond. Ik wil dat ook, ik wil niet alleen oud worden. Ik wil liefde.
Daten met sexy oma
Elijanneke (64)
★★★★☆
Ik wil graag mijn toekomstige man vinden, tenminste als u nog trouwplannen heeft. Al veel te veel jaren ben ik single en kijk uit naar de man met wie ik het gezellig ga hebben.
Sex met sexy oma
SeksisNr1 (20)
★★★★☆
Het is nog niet zo lang, dat ik seksueel actief ben. Maar sinds ik weet hoe het kan voelen, raak ik er langzaam aan verslaafd. Geef mij wat ik wil, dan maken we elkaar blij.
Contact met grijze tiener
Otteleijn (57)
★★★★★
Hallo leuke mannen hier ben ik dan een leuke spontane sociale vrouw. Ik zoek eigenlijk het zelfde ook wel in een man. Want ik hoop hier iemand te vinden waar ik leuke dingen mee kan doen hapje eten, wandeling, bioscoopje en dat soort dingen. Zit ik dan bij jou goed?
Sex met bejaarde oma
Bibarb (50)
★★★★☆
Ga als het lekker weer is graag naar het strand, ben dol op de natuur en loop graag naakt in huis. Ben gewoon echt een natuurmens en het lijkt me leuk iemand tegen te komen met dezelfde interesses. Mijn man wil er niks van weten helaas. Dus ben jij iemand die het wel wat lijkt om samen naar het naaktstrand te gaan of heb je andere plannen stuur me dan gerust een berichtje. Mannen die geen foto's hebben liever niet reageren, zie toch wel graag met wie ik praat.
Contact met oudere dame
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Auto reparatie (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een probleem, mijn wasmachine kan het water niet meer kwijt. Ik heb geen geld voor een professional, maar misschien is hier een handige man die mij zou willen helpen?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten