Gratis Aanmelden

Afspreken met bejaarde milf (33)

Klikklak (33)

Zin een een leuke date!

Maak contact met haar
  1. Naam: Klikklak
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Grijs
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Afspreken met bejaarde milf Klikklak van 33 uit Midden-Groningen, Groningen
50shadesofgrey (65)
★★★★★
Als ik ergens voor ga wil ik het maximale eruit halen, mijn man echter is tevreden met heel veel minder, voor mij aanleiding om op zoek te gaan! Ben jij ook zo een strever?
Daten met geile oma
sonjaa (57)
★★★★★
Een denker,doener,optimistisch,serieus maar met een behoorljke dosis humor,en blah blah verhalen of dikdoenerij prik ik zo doorheen;)
Afspreken met lekkere oma
MyKarlia (57)
★★★★★
Wat ik zoek is een leuke man, iemand van rond mijn leeftijd die ook single is en die net als ik toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Wie weet worden we met elkaar heel gelukkig!
Sex met oudere oma
Gelisse (66)
★★★★★
Nu ik wat ouder ben, gaan er veel mensen helaas met 6 planken uit mijn leven dus ik hoop hier leuke mannen te vinden om gewoon het leuk mee te hebben.
Neuken met mature oma
Louaa (63)
★★★★☆
Oke ik ben niet meer van de dappere dingen, die heb ik wel gedaan in mijn leven. Ik maak nu graag een stedentrip en geniet daar echt van. Maar te beginnen met een wandeling is ook prima.
Sex met rijpe oma
PartyanimalLouise (42)
★★★★☆
Het wordt hoog tijd dat ik weer eens lekker uit mijn dak kan gaan. Gezellig gaan stappen met een paar leuke vrienden. Even dansen en dan schuur ik graag tegen jou aan..
Sexdate met sexy mama
Chantal
★★★★★★★★★☆
Ik word over een tijdje geopereerd en ik zoek iemand die gedurende 3 weken op mijn hond kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar ik bied mezelf aan, zoveel als je wilt.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten