Gratis Aanmelden

Neuken met oude oma (64)

Gretsha (64)

Een tedere man wil ik ontmoeten iemand die me liefde en aandacht geeft want dat is wat ik erg mis. Drie jaar ben ik nu alleenstaand en heb in al die jaren geen andere vriend gehad.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gretsha
  2. Leeftijd: 64 Jaar
  3. Woonplaats: Noordoostpolder
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Grijs
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Gescheiden
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Neuken met oude oma Gretsha van 64 uit Noordoostpolder, Flevoland
Lovedone (68)
★★★★☆
Alleenstaande vrouw met 2 kinderen die al op zich zelf wonen en bijna oma maar dat maakt niet uit. ik ben in voor veel geile dingen en mij is niets te gek.
Sex met grijze oma
Branya (66)
★★★★★
Hoe naar ik het ook vind om te zeggen, ik doe het toch. Jullie kennen hem immers niet. Mijn man kan niet meer presteren. Hij is iets ouder dan ik en hij krijgt hem echt niet meer omhoog. Hij probeert me wel op andere manieren te plezieren, maar dat is niet genoeg voor mij. Ik heb een echte man nodig.
Sexdating met bejaarde oma
Isabo (66)
★★★★★
Toen ik nog getrouwd was, kreeg ik op het gebied van sex nooit klachten. Hij zei juist dat ik hem dan zo gelukkig maakte, omdat ik zulke goede vaardigheden heb. Het huwelijk bestaat niet meer, maar mijn goede vaardigheden nog wel. Wil je er eens gebruik van maken? Kom maar langs dan! Ik wil ze ook wel weer eens gebruiken.
Afspreken met grijze oma
Yogatante (37)
★★★★★
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
Rosan (58)
★★★★☆
Gewoon nieuwsgierig naar wat ik hier aantreft. Wat ik zoek? Een spannende date..............En meer....
Afspreken met grijze oma
ZoeteZus (65)
★★★★☆
De muren komen op me af nu ook mijn jongste zoon het huis heeft verlaten. Nu heb ik mijn werk nog maar zie er echt tegen op om met pensioen te gaan en overal alleen voor te staan. Het liefst zou ik een man willen leren kennen waarmee ik een hele fijn tijd ga hebben.
Sex met sexy oma
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een probleem, mijn wasmachine kan het water niet meer kwijt. Ik heb geen geld voor een professional, maar misschien is hier een handige man die mij zou willen helpen?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten