Gratis Aanmelden

Dating met lekkere mama (38)

Bibsii (38)

Zoek iemand om samen mee van het leven te genieten.........Ik ben van mezelf niet heel serieus ingesteld hou van een lolletje en heb droge humor........ Nou ja genoeg over mij weer denk ik zo, ben trouwens ook dol op kletsen xD

Maak contact met haar
  1. Naam: Bibsii
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Slank
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Dating met lekkere mama Bibsii van 38 uit Emmen, Drenthe
Robinfotogek (63)
★★★★☆
Fotograferen is een passie van mij, ik zet mijzelf vaak op de gevoelige plaat. Toch wil ik een keer een man voor mijn camera hebben en hem op de gevoelige plaat vastleggen. Wat er daarna gebeurt sta ik niet voor in.
Naaien met hete oma
JokeH (68)
★★★★★
Tsja. Spontaan. Op zoek naar iemand die leuke dingen wil gaan doen en dan zien we wel verder.
Afspreken met rijpe oma
Droomert (67)
★★★★☆
Overdag heb ik teveel tijd en in de avond lig ik te verlangen naar iets wat ik al lang niet meer krijg en waar ik niet zonder kan. Ik hoop dat ik via hier een lieve en sexy man kan ontmoeten om af en toe eens af te spreken.
Contact met grijze oma
MyKarlia (57)
★★★★☆
Wat ik zoek is een leuke man, iemand van rond mijn leeftijd die ook single is en die net als ik toe is aan een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Wie weet worden we met elkaar heel gelukkig!
Sex met oudere oma
Lorettah (77)
★★★★★
Ouder, maar heel modern hoor. Dus vandaar dat ik ook online ga om een man te vinden. Ik zie het overal om me heen gebeuren, dus misschien is er wel een man van mijn leeftijd (of jonger, dat mag natuurlijk ook) die ook zo modern is en mij op deze manier weet te vinden.
Vrijen met lekkere oma
VersierBabe (46)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk zijn ondeugende nachten met een hete man die graag langskomt om met mij een wild feestje te vieren. Weet zeker dat we het met elkaar naar ons zin gaan hebben en we tot diep in de nacht doorgaan.
Naaien met rijpe vrouw
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★☆
Ik heb een enorm grote eikenhouten kast die ik naar de andere kant van de woonkamer wil verplaatsen, maar niemand die me kan helpen. Is hier een sterke man aanwezig?
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten